Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

ALLOU FUN PARK: ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Η επιχείρηση σημειώνει πως στους ελέγχους που γίνονται συχνά δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση και εκφράζει τη λύπη της για τους τραυματισμούς.

Περί «ευλαβικής τήρησης» των όρων και των προδιαγραφών για την ασφαλή διεξαγωγή των ψυχαγωγικών παιχνιδιών στο «Αllou! Fun Park» κάνει λόγο η επιχείρηση σε σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τον τραυματισμό των τεσσάρων νεαρών το βράδυ της Δευτέρας.

Παράλληλα, η επιχείρηση σημειώνει πως στους συχνούς ελέγχους που γίνονται δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη της για τους τραυματισμούς των ατόμων.

«Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση.

Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους.

Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ