Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021
x

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Ο 16χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, μετά την απολογία του στην οποία αρνείται όσα του αποδίδονται.

Στις φυλακές ανηλίκων θα οδηγηθεί μετά την απολογία του ο 16χρονος, για το έγκλημα με θύμα 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Διαβάστε περισσότερα: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Πάνω από 50 μαχαιριές δέχθηκε η 50χρονη

Ο ανήλικος απολογήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που φέρεται να διέπραξε από κοινού με έναν 17χρονο, συγκατηγορούμενο του πλέον στην υπόθεση, σε βάρος της γυναίκας.

Στο έγκλημα φέρεται να ήταν παρούσα η 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία.

Ο 16χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, μετά την απολογία του στην οποία φαίνεται να αρνείται όσα του αποδίδονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ανήλικος φέρεται να υπέδειξε στην δικαστική λειτουργό τον 17χρονο συγκατηγορούμενο του ως δράστη της άγριας δολοφονίας, με πολλαπλές μαχαιριές.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε στο διαμέρισμα του θύματος, με την κόρη της και τον 17χρονο φίλο της χωρίς να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί.

Σύμφωνα με το συνήγορο του 16χρονου Θανάση Ράπτη, ο εντολέας του αποδέχεται ότι δεν εμπόδισε τη δολοφονία και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές αρχές το έγκλημα.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο ανήλικος παρέμεινε με τους άλλους δύο συγκατηγορουμένους του από φόβο και αμηχανία αρχικά, ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι όπου και παραδόθηκε στις αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ