Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
x

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 35ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: «ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ», ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Ο 35χρονος ήταν στους διασωθέντες από το δυστύχημα στα Τέμπη που είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Είχε γίνει στις 13 Απριλίου του 2003.

«Δεν μιλούσε για τα Τέμπη, νόμιζα ότι το είχε ξεπεράσει», λέει o πατέρας του 35χρονου από το Μακροχώρι της Ημαθίας, που την περασμένη Κυριακή (03.07.2022) έβαλε τέλος στη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγητικό όπλο στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ο 35χρονος ήταν στους διασωθέντες από το δυστύχημα στα Τέμπη που είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Είχε γίνει στις 13 Απριλίου του 2003 και 21 μαθητές α’ λυκείου από το Μακροχώρι έχασαν τη ζωή τους όταν το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν από εκδρομή στην Αθήνα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που μετέφερε μελαμίνες και νοβοπάν.

Κάποια από τα βαριά υλικά που μετέφερε το φορτηγό χτύπησαν το λεωφορείο με αποτέλεσμα να το κόψει στα δύο. Ο 35χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα της υγείας του.

Τελικά, ο 35χρονος κατάφερε να βγει νικητής, ωστόσο το μυαλό του φαίνεται να γυρνούσε συχνά στην ημέρα που έχασε τους αγαπημένους συμμαθητές και φίλους. «Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω όλο αυτό που έγινε. Ήμουν στη δουλειά την Κυριακή και όταν σχόλασα το μεσημέρι και γύρισα στο σπίτι δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, γιατί ήταν κλειδωμένη» λέει στο newsit.gr o πατέρας του 35χρονου, Γαβριήλ και συνεχίζοντας περιγράφει με τρεμάμενη φωνή: «Ανησύχησα και κάλεσα δύο γείτονες. Ήρθαν και με βοήθησαν να σπάσουμε την κλειδαριά και μπήκα στο σπίτι. Ήταν καλά, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν μιλούσε για τα Τέμπη. Θεωρούσα ότι το είχε ξεπεράσει. Είναι τρομερά δύσκολα, έχασα το στήριγμα μου».

Ο 35χρονος εργάζονταν ως υπάλληλος μουσείου, ενώ ήταν κλειστός σαν χαρακτήρας και δεν είχε πολλές επαφές με τους κατοίκους του χωριού. Έμενε μαζί με τον πατέρα του, είχε δύο αδέρφια, ενώ οι γονείς του είναι χωρισμένοι.

Η κηδεία του έγινε χθες στις 10:30 το πρωί και στην τελευταία κατοικία του, τον συνόδεψαν συγγενείς και φίλοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ