Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
x

ΖΟΡΠΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ- ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Το ΕΕΘ επιμένει στις προσπάθειές του να έχει την καλύτερη δυνατή επαφή και επικοινωνία με τα μέλη του, τόνισε ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Τη δυνατότητα να ενημερώσει δεκάδες μέλη του, που ζουν στις περιοχές του Ευόσμου και του Νέου Κορδελιού, αλλά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είχε χτες ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης μαζί με μέλη της διοίκησης και συμβούλους της Αναπτυξιακής Εταιρίας.
 
Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε χτες στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, παρουσιάστηκε η δραστηριότητα του Ε.Ε.Θ., οι θεματικές πάνω στις οποίες μπορούν να συνδράμουν στα μέλη του, ενώ τα παρόντα μέλη ενημερώθηκαν για θέματα της επικαιρότητας, όπως ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, η φορολογική νομοθεσία και το σχέδιο νόμου των 120 δόσεων.
 
Όπως τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Ζορπίδης, το Ε.Ε.Θ. προχωρά στη διοργάνωση τέτοιων «αποκεντρωμένων» ενημερωτικών εκδηλώσεων, γιατί επιμένει στις προσπάθειές του να έχει την καλύτερη δυνατή επαφή και επικοινωνία με τα μέλη του, ιδίως με εκείνα που, λόγω φόρτου εργασίας και απόστασης, δεν προλαβαίνουν να κατεβούν στα γραφεία του. Ο κ. Ζορπίδης, ανέλυσε τη δραστηριότητα του Επιμελητηρίου, τονίζοντας ότι είναι προς το συμφέρον του κάθε επαγγελματία να είναι μέλος και να παρακολουθεί το πρόγραμμα του, καθώς μέσα από τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις του, υπάρχουν ευκαιρίες για καλύτερη ενημέρωση, για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.
 
Ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Ε.Ε.Θ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της αλλά και στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει για να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των επαγγελματιών. Επίσης ανέλυσε τη λειτουργία της «Ηλεκτρονικής Συμβουλευτικής», της πλατφόρμας παροχής πληροφοριών και συμβουλών, που έχει θέσει σε λειτουργία η Αναπτυξιακή, μέσα από την οποία το κάθε μέλος μπορεί να στείλει οποιοδήποτε ερώτημα του για οποιοδήποτε εργατικό, ασφαλιστικό ή φορολογικό θέμα που τον απασχολεί.
 
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Πέτρος Σούλας, τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει και να συνεργαστεί με τον κόσμο της αγοράς. Στον δικό του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Γιάννης Καμαρινός αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του συνδυασμού του που αφορά θέματα λειτουργίας της τοπικής αγοράς. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κρεμλής.
 
Στη χθεσινή εκδήλωση οι σύμβουλοι του Ε.Ε.Θ. (για ασφαλιστικά- συνταξιοδοτικά θέματα) Γιάννης Σωπασής και (για φορολογικά θέματα) Γιάννης Δόβελος, όπως και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Σπύρος Σκοτίδας απάντησαν σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων πάνω στα θέματα του αντικειμένου τους. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ