Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

ΖΟΡΠΙΔΗΣ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Φυσικά τον λογαριασμό θα τον φορτώσουν για μία ακόμη φορά στους πληγέντες επαγγελματίες και την αγορά» σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να προχωρήσει το μετρό «χωρίς ιδεοληψίες και συντεχνιακά στεγανά» απευθύνει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, μετά την αποκάλυψη της επιστολής του αναδόχου προς την «Αττικό Μετρό» (δείτε εδώ).

«Οι σημερινές αποκαλύψεις για την κατασκευή του μετρό είναι πραγματικά ανατριχιαστικές! Η κατασκευή του πολύπαθου σταθμού της Βενιζέλου είναι στον αέρα, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες, κάποιοι τα είχαν φορτώσει στον κόκορα! Φυσικά τον λογαριασμό θα τον φορτώσουν για μία ακόμη φορά στους πληγέντες επαγγελματίες, την Αγορά και συνολικά στην πόλη» σημειώνει ο κ. Ζορπίδης και προσθέτει:

«Δυστυχώς, οι προβλέψεις μας για νέες καθυστερήσεις βγήκαν αληθινές. Καλούμε τη νέα κυβέρνηση να προχωρήσει τις διαδικασίες και τα έργα χωρίς ιδεοληψίες και συντεχνιακά στεγανά, σαν κι αυτά που μπλοκάρουν την πρόοδο του μετρό τα τελευταία χρόνια. Η πόλη δεν αντέχει άλλες καθυστερήσεις».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ