Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ 1987 ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του υφυπουργείου Αθλητισμού και έχει ως στόχο να συνεισφέρει στις αυξημένες ανάγκες για αίμα.

Άρχισε σήμερα στο ΟΑΚΑ η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αρωγούς 10 Δήμους της ευρύτερης περιοχής.

Το «παρών» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, αντιπροσωπεία της χρυσής Εθνικής μπάσκετ του 1987, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Παναγιώτη Φασούλα, Νίκο Φιλίππου, Μιχάλη Ρωμανίδη, Νίκο Λινάρδο και Λιβέρη Ανδρίτσο, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Πετοσφαίρισης (ΠΑΣΑΠ), Παναγιώτης Πελεκούδας, και η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Άσπα Καλαμπάκου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού και έχει ως στόχο να συνεισφέρει στις ανάγκες για αίμα, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ