Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
x

ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρέθηκε στον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και έστειλε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι υγεία και χαρά.

Ο αθλητισμός είναι υγεία και η άθληση χαρά ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγο μετά τον τερματισμό του νικητή του διεθνούς μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», Γιώργου Καλαπόδη.

Ο δήμαρχος σημείωσε αναφορικά με τον τερματισμό του Καλαπόδη πως είχαμε σασπένς και μια προσπέραση στα τελευταία λεπτά. «Σε κάθε περίπτωση, χαιρόμαστε πολύ που ο δήμος Θεσσαλονίκης υποδέχεται ξανά μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ο αθλητισμός είναι υγεία και χαρά», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη: Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος: Εξουθενωμένος αλλά μεγάλος νικητής ο Γιώργος Καλαπόδης (vid)

«Αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλουμε από τη Θεσσαλονίκη, ότι όλοι μαζί γιορτάζουμε, αθλούμαστε. Ο δήμος θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο μεγάλος νικητής του μαραθωνίου δήλωσε πως ήθελε πολύ να τερματίσει πρώτος και του έδωσε απεριόριστη χαρά που έκοψε την κορδέλα του μαραθωνίου υγιής. «Συνεχίζουμε δυναμικά και πάμε για το επόμενο».

Παράλληλα, ανέφερε πως ο συννεφιασμένος καιρός ήταν ο ιδανικός για μία τέτοια διαδρομή.

Τον Γιώργο Καλαπόδη βράβευσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ την Ειρήνη Πευκιανάκη ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ