Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΖΕΡΒΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ FINAL-8 ΤΗΣ EUROLEAGUE

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέλυσε το πλάνο ανάληψης του τουρνουά για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη από την πόλη.

Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί με αξιώσεις τη διοργάνωση του Final-8 της Euroleague για τη σεζόν 2019-20, εφόσον επιλεγεί εν τέλει αυτό το πλάνο από τη διοργανώτρια αρχή, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέλυσε το πλάνο ανάληψης του τουρνουά για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη τονίζοντας πως εάν τελικά προχωρήσει, θα είναι σημαντικό τόσο για την οικονομία της πόλης, όσο και για ολόκληρη τη χώρα.

«Οι αγώνες προγραμματίζονται να γίνουν στα τέλη Ιουνίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Εννοείται πως τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή θα είναι πολλές ομάδες και πολλά μέλη αποστολής, μιλάμε για 700 ανθρώπους και πάνω και για 15 χιλιάδες διανυκτερεύσεις, είναι σημαντικό για την οικονομία της πόλης και της χώρας», δήλωσε αρχικά ο κ. Ζέρβας για να προσθέσει:

«Γίνεται συζήτηση για τα πρωτόκολλα και να υπάρχουν κάποια πιστοποιητικά από πριν, διότι δεν γίνεται να φέρεις αθλητές τέτοιου επιπέδου και να τους έχεις 14 ημέρες σε καραντίνα. Είναι μια δυναμική κατάσταση αυτή που ζούμε και πιστεύω ότι όλα αυτά θα διευθετηθούν στην πορεία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ