Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΖΑΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΚΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Πυρά του επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία» Ηλία Ζάχαρη κατά του δημάρχου Νεάπολης - Συκεών Σίμου Δανιηλίδη.

Κριτική στον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών Σίμο Δανιηλίδη με αφορμή την ανακοίνωση του εντοπισμού ενός μεταλλαγμένου κρούσματος στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως ασκεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία» Ηλίας Ζάχαρης.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ο δήμαρχος έκλεισε τους παιδικούς σταθμούς αφού οι γονείς είχαν πάει τα παιδιά, καθώς και το γεγονός ότι έκλεισε τα ΚΑΠΗ τα οποία όμως είναι ήδη κλειστά λόγω των μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ζάχαρη:

Τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε μια έκτακτη κατάσταση με την ανακοίνωση του εντοπισμού ενός μεταλλαγμένου κρούσματος στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως στην οποία ανήκει και ο δήμος μας.

Χθες ο κ.Δανιηλίδης ανάγκασε τους γονείς να τρέχουν να μαζέψουν τα παιδιά που λίγο πριν είχαν αφήσει στους παιδικούς σταθμούς, τους οποίους αποφάσισε να κλείσει μια ώρα αφότου άνοιξαν.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι δεν υπήρχαν θετικά τεστ.

Αν είχε ρωτήσει τον Μητροπολίτη, θα είχε μάθει ότι ο συγκεκριμένος ιερωμένος ήταν σε καραντίνα δεκαεπτά ημέρες, οπότε η διασπορά θα είχε ήδη εμφανιστεί.

Αν βέβαια έκανε τέτοιες ερωτήσεις, θα είχε ρωτήσει και θα είχε μάθει ότι τα ΚΑΠΗ εχουν κλείσει και παραμένουν κλειστά εδώ και μήνες

Τι έκλεισε χθες μόνο ο ίδιος ξέρει.

Έτσι για να θυμόμαστε ότι υπάρχει για να αναστατώνει την καθημερινότητα μας.

Φτάνει πια η διαρκής αναζήτηση δημοσιότητας. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ