Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας το έργο προβλέπεται να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τέλη Αυγούστου του 2020

Την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της υπογραφής σύμβασης μεταξύ της ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε και της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε, για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Θέρμης – Γαλάτιστας, συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε μέσω Facebook ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας το έργο προβλέπεται να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τέλη Αυγούστου του 2020.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα και έχω κάθε λόγο να είμαι περήφανος, αφού ο αγώνας αυτός ξεκίνησε από τότε που ήμουνα Νομάρχης το 2009, με πρώτη δόση το ποσό των Τριάντα Επτά Εκατομμυρίων εξακοσίων πενήντα ευρώ (37.650.000) και ολοκληρώνεται με τη σημερινή εργολαβία, για την οποία και ως σημερινή διοίκηση του Δήμου δε σταματήσαμε ούτε λεπτό να πιέζουμε και να παρακολουθούμε», επισήμανε ο κ. Ζωγράφος.

«Ειλικρινά εύχομαι και θέλω να πιστεύω, ότι με τα νέα χρηματοδοτικά πλαίσια του 2021-2027, την ίδια τύχη θα έχουν και τα Περιφερειακά Οδικά Δίκτυα -σύνδεση της Εγνατίας οδού στο ύψος του Αγίου Προδρόμου, Οδικά δίκτυα Πολυγύρου- Ιερισσού και Τρυπητής- Ουρανούπολης -για τα οποία έγκαιρα ως Διοίκηση της Νομαρχίας φροντίσαμε να χρηματοδοτηθούν και να ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες», είπε ο δήμαρχος Πολυγύρου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ