Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ξεκίνησε σήμερα με σχετική εντολή του δημάρχου πρόγραμμα συστηματικών απολυμάνσεων σε όλα τα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Πρόγραμμα συστηματικών απολυμάνσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου άρχισε να υλοποιείται από σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, μέσω των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για να γίνουν οι απολυμάνσεις στα σχολεία συνεργάζονται η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ. Ωραιοκάστρου, Λία Δρόσου, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Ωραιοκάστρου, Σταύρος Μαρμαρίδης.«Φέτος τα σχολεία άνοιξαν υπό πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Ως δημοτική αρχή λάβαμε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid-19. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίσαμε και τακτικές απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες, ώστε οι χώροι να λειτουργούν με απόλυτη ασφάλεια. Συνεργαζόμαστε στενά με τους εκπαιδευτικούς και τις ενώσεις γονέων για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Τσακίρης τονίζει ακόμη πως σύσσωμη η δημοτική αρχή, οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και προσωπικά ο ίδιος είναι πάντοτε στη διάθεση των μαθητών, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ