Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού πραγματοποιούνται με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας και υπό την επίβλεψη του ΕΟΔΥ,

Κρίσιμης σημασίας για την αναχαίτιση της πανδημίας ήταν η σημερινή ημέρα για τα παραρτήματα και τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά της Covid-19, το οποίο καλύπτει εργαζόμενους και περιθαλπόμενους.

Από το πρωί εμβολιάστηκαν συνολικά 252 άτομα, εκ των οποίων 69 εργαζόμενοι και 183 περιθαλπόμενοι στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων “Ο Άγιος Παντελεήμων” στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη δομή του ΚΚΠΠΚΜ και στον Οίκο Ευγηρίας-Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων του Κιλκίς.

Αύριο συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα (από τις 10:00 το πρωί) στο παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος» και στο παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία «ΙΑΑ» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας και υπό την επίβλεψη του ΕΟΔΥ, ενώ με εμβόλια θα καλυφθούν όλοι οι περιθαλπόμενοι και οι εργαζόμενοι του ΚΚΠΠΚΜ στην Κεντρική Μακεδονία.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ, κα. Βίκη Νάκου, “είναι μία ιστορική στιγμή για τον μεγαλύτερο φορέα πρόνοιας της χώρας, καθώς ο εμβολιασμός είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας. Ενωμένοι και έχοντας διέλθει τους πολύ κρίσιμους και δύσκολους τελευταίους μήνες της πανδημίας, οδηγούμαστε σταδιακά σε μία κανονικότητα, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα για αρκετό καιρό ακόμη ένα πολύ υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας. Κάτω υπό την καθοδήγηση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κας. Δόμνας Μιχαηλίδου και με την υποστήριξη του ΕΟΔΥ, θα κερδίσουμε τον πόλεμο κατά του κορωνοϊού”.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ