Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την έντονη κακοκαιρία καταγράφηκε στο νότιο τμήμα του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής, στον δήμο Σιθωνίας.

Τις πληγές της αρχίζει να καταγράφει από σήμερα η Χαλκιδική μετά την ισχυρή κακοκαιρία που σημειώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην περιοχή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφηκε στο νότιο τμήμα του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής και ειδικότερα στην Τορώνη, τη Συκιά και τη Σάρτη, όπου πλημμύρισαν σπίτια και κατοικίες, δρόμοι κόπηκαν στη μέση, σημειώθηκαν κατολισθήσεις και κτηνοτρόφοι εγκλωβίστηκαν σε μονάδες εργασίες.

Χαλκιδική: Δύσκολες ώρες στη Σιθωνία - Πλημμύρισαν δρόμοι (φωτο)

Από την αρχή της κακοκαιρίας οι αρμόδιες αρχές τέθηκαν επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν όσα προβλήματα μπορούσαν.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι από την κακοκαιρίαΆλλωστε, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, έκρουσε εχθές το καμπανάκι τονίζοντας πως είναι η τρίτη φορά σε διάστημα 8 μηνών που η περιοχή πλήττεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, κάνοντας παράλληλα έκκληση προς τους αρμόδιους για τη θωράκιση της περιοχής με αντιπλημμυρικά έργα.

Δείτε σχετικά: Στο κόκκινο ο δήμος Σιθωνίας: Πλήττεται τρίτη φορά σε 8 μήνες

Φωτογραφίες: halkidikifocus.gr / halkidikinews.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ