Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

Την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2020 ξεκινά την Δευτέρα 20 Ιουλίου με την συγκινητική και σπουδαία Φωτεινή Βελεσιώτου.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή μας οι ανατρεπτικοί Χατζηφραγκέτα και την Πέμπτη 23 Ιουλίου υποδεχόμαστε τον Παύλο Παυλίδη με τον Φώτη Σιώτα σε μια μουσική συνάντηση με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Έναρξη του Φεστιβάλ με Βελεσιώτου

Την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 21.30.

Η ιδιαίτερη φωνή της Φωτεινής δύσκολα περιγράφεται. Είναι μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο αληθινό κομμάτι της ερμηνείας και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά λαϊκά, είτε τραγούδια όπως οι «Μέλισσες» και τα «Διόδια» που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την πολυετή παρουσία του δίπλα στην Γλυκερία αλλά και από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».

Φυσικά από το πρόγραμμά της δε λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.

Μαζί της ο Χρήστος Σκόνδρας στο μπουζούκι και την γκάιντα, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στο πιάνο, το ακορντεόν και τις ενορχηστρώσεις.
Ηχοληψία: Γιώργος Κολεβέντης

INFO:
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Δευτέρα 20 Ιουλίου
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία Ζώνη Α’, Β’: 12€
Κερκίδα: 10€         
                                                  
Προπώληση: viva.gr

> Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
> Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
> Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
> Δείτε τους όρους αγοράς και χρήσης εισιτηρίων για το 2020 πατώντας εδώ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ