Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ

Ο Βραζιλιάνος πολιτικός έχει επισημάνει αρκετές φορές την αντίθεσή του με τα σκληρά περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, εξακολουθεί να ασκεί πίεση για την επανέναρξη του ποδοσφαίρου στην «χώρα της σάμπας». Ο Βραζιλιάνος πολιτικός είναι αντίθετος με τα σκληρά περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και, όπως δηλώνει, δεν θέλει να σταματήσει η δραστηριότητα στην χώρα του.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό "Lance", ο Μπολσονάρου συναντήθηκε στην Μπραζίλια με τον δήμαρχο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μαρσέλο Κριβέλα, και του ζήτησε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

«Ελπίζω να επιτρέψει στο ποδόσφαιρο να επιστρέψει στην πολιτεία του. Οι παίκτες το θέλουν. Είναι στα χέρια του» είπε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από δύο εβδομάδες και μετά από αίτημα του Μπολσονάρου, η ομοσπονδία της Βραζιλίας ανέπτυξε ένα πρωτόκολλο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος (το οποίο θα έπρεπε να είχε αρχίσει στις αρχές Μαΐου), σε συνεργασία με ειδικούς μολυσματικών ασθενειών και αθλητιάτρους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ