Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΕΒΡΟ: ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Ο κ. Βούτσης είπε ότι «χρειάζεται μία ευθύτατη και έγκαιρη δημόσια ή και κατ' ιδίαν ενημέρωση των κομμάτων από την κυβέρνηση για τον Έβρο.

«Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στον Έβρο και βεβαίως ανησυχώ, διότι αυτά τα ζητήματα δεν αφορούν σε μία "παρεξήγηση", ούτε αποτελούν μια σαπουνόπερα», δήλωσε ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» ο κ. Βούτσης είπε ότι «χρειάζεται μία ευθύτατη και έγκαιρη δημόσια ή και κατ' ιδίαν ενημέρωση των κομμάτων από την κυβέρνηση για το εάν υπάρχει πρόβλημα, σε ποιο βαθμό και σε ποιο βάθος», καθώς «όσο δεν υπάρχει αυτή η ενημέρωση το πεδίο είναι ανοικτό και για να ακούγονται "κορώνες" ακόμα και πολεμικές κραυγές στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και για να αναπτύσσονται περίεργες οπτικές γύρω από αυτό το ζήτημα». Ως προς αυτό πρόσθεσε πως «δεν είναι μόνο το έλλειμμα ενημέρωσης, είναι και οι παλινωδίες που μαρτυρούν αντιθέσεις και διαφορετική οπτική μέσα στην ίδια την κυβέρνηση».

Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι θα πρέπει να διευκρινιστεί απολύτως τι συμβαίνει, «θα πρέπει άμεσα και με ευθύτητα και με αυστηρότητα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση χρειαστεί να τοποθετηθεί η κυβέρνηση». «Είναι άκρως επικίνδυνο να τοποθετείται ο καθένας πάνω σε αυτό το ζήτημα, είτε με πολύ καθησυχαστικές είτε με "πολεμοκάπηλες" δηλώσεις», σχολίασε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ