Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΒΟΜΒΑ ΤΕΡΖΗ: ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» άφησε υπόνοιες αναφορικά με την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη τη σεζόν 2014-2015

Για την αναζήτηση τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Απόστολος Τερζής ρίχνοντας βόμβα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη τη σεζόν 2014-2015.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου επί Αναστασιάδη:

Aναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα: «Για μένα χρειάζεται ένας τερματοφύλακας έμπειρος και να ξεκάνει από αυτόν η ενδεκάδα. Αλλά εξαρτάται από το τι θέλει να κάνει η ομάδα. ΑΝ θέλει να φτιάξει μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια μπορούν να βάλουν και τον Σαμπάνη. Τον έχω δει σε δυο παιχνίδια οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Κοντά πάντως στον έμπειρο τερματοφύλακα θα πάρει εμπειρίες και ο Σαμπάνης, καθώς όλοι λένε τα καλύτερα για αυτόν. Ο τερματοφύλακας που θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει μπάλα, να μιλάει πολύ και να δουλεύει και τα δυο τα πόδια».

Για τον Γλύκο: «Ο Παναγιώτης είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, δουλεύει πάρα πολύ ακούει όσα του λες».

Αν δεν τραυματιζόταν ο Γλύκος, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε τερματοφύλακα; «Για μένα όχι. Ο Γλύκος ήταν πάρα πολύ καλός, ήθελε απλά να βελτιώσει κάποια πράγματα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να δουλεύει ανάλογα. Με μας γιατί δεν έκανε λάθη ο Γλύκος; Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική και θέλει διαφορετική προετοιμασία».

Για τον Ρέι που ακούγεται ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ: «Δεν το ξέρω το παιδί, πρώτη φορά ακούω το όνομα του».

Αναφορικά με το θέμα του Τζαβέλλα: «Δεν μπορεί όλοι οι προπονητές να ήταν λάθος. Ο Ίβιτς είδε τι γινότανε και για μένα καλά έκανε».

Για το πώς ο πρωτοπόρος τότε ΠΑΟΚ δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Ξάνθη στον εκτός έδρας αγώνα είπε: «Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ... Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Δεν γίνεται να κερδίζεις τον Ολυμπιακό και να τρως τέσσερα γκολ από τον Ξάνθη και μετά άλλα τρία από τα Γιάννενα. Κάτι γινόταν από μέσα. Όπως είπε και ο κ.Ίβιτς με τον Τζαβέλλα. Ο Άγγελος γιατί του είχε πει να φύγει;

Υπήρχαν και άλλοι παίκτες εκτός από τον Τζαβέλλα; «Δεν ξέρω, όλα μέσα στο πρόγραμμα, ο κ.Ίβιτς ξέρει καλύτερα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το θέμα ήταν ότι μέχρι τον Ολυμπιακό παίζαμε και φοβερό ποδόσφαιρο. Ξαφνικά μετά τελείωσαν όλα. Τι να πω... Δεν μπορώ να εξηγήσω τι άλλο μπορεί να έγινε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ