Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΒΟΛΟΣ:29ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ

Ο πατέρας της ανήλικης βρήκε στο κινητό της πρώην συζύγου του μια φωτογραφία όπου ο νέος σύντροφος φιλούσε στο στόμα την επτάχρονη τότε κόρη τους

Ένοχους έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 29χρονο αλλοδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση και την 31χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και μητέρα του παιδιού για άμεση συνέργεια στην πράξη. Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 29χρονος αλλοδαπός κατηγορείται ότι έκανε άσεμνες χειρονομίας σε βάρος της επτάχρονης κόρης της συντρόφου του. Συγκεκριμένα φέρεται ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, όπου διέμενε και η γυναίκα με το παιδί, να κατέβασε το εσώρουχό του, να της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ παράλληλα κατηγορείται ότι κατέβασε και το εσώρουχο του παιδιού! Επίσης κατηγορείται ότι από τον χειμώνα του 2016, ως το τέλος Ιουλίου του ίδιου μήνα, έπαιρνε αγκαλιά το κορίτσι κατ’ επανάληψη και το φιλούσε στο στόμα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο 38χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας, βρήκε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία στην οποία ο νέος σύντροφος της γυναίκας, φιλούσε στο στόμα την επτάχρονη τότε κόρη τους.

Ο 38χρονος μετά από λίγο διάστημα κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Βόλου κατά του κατηγορούμενου και της πρώην συζύγου του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανήλικου κοριτσιού.

Ο πατέρας του κοριτσιού που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης του, ισχυρίστηκε στο Δικαστήριο ότι ρώτησε την κόρη του για τον άλλο άνδρα και του είπε ότι είναι κακός άνθρωπος, τη φιλάει στο στόμα και της τσιμπάει την κοιλιά, ενώ το κοριτσάκι, που είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε πει ότι ο άνδρας κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά του.

Τον 29χρονο κατηγορούμενο εκπροσώπησε δικηγόρος που είπε ότι η φωτογραφία που βρήκε ο πρώην σύζυγος στο κινητό της μητέρας του παιδιού τραβήχτηκε στο πλαίσιο παιχνιδιού, καθώς το κοριτσάκι είχε στο στόμα του πιπίλα και όταν την έβγαλε φάνηκε σαν ο κατηγορούμενος να το φιλάει στο στόμα. Επίσης είπε ότι τα παιδιά διώχνουν τους κακούς ανθρώπους, ενώ με τον κατηγορούμενο έπαιζαν στην παιδική χαρά και είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε ότι το κορίτσι είχε καλές σχέσεις με τον 29χρονο και ισχυρίστηκε ότι ποτέ ο κατηγορούμενος δεν κατέβασε τα εσώρουχά του μπροστά στο παιδί, γιατί αν το έκανε θα τον είχε σκοτώσει και σήμερα θα βρισκόταν στη φυλακή.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους σε φυλάκιση 12 μηνών ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ