Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΟΛΟΣ: 80ΧΡΟΝΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ

Η 80χρονη γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και εκδορές στις αρχές Οκτωβρίου όταν ο 19χρονος δράστης την έριξε στο οδόστρωμα και την έσερνε.

Το προσωπικό δράμα του νεαρού τοξικομανή που την έκανε να υποφέρει σέρνοντάς την στον δρόμο στον Βόλο για να αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα όλα κι όλα 20 ευρώ, λύγισε μια καλόκαρδη ηλικιωμένη η οποία τον συγχώρησε και του έδωσε ευκαιρία να αλλάξει ζωή, ζητώντας να μην διωχθεί ποινικά.

Σύμφωνα το protothema.gr, η 80χρονη γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και εκδορές στις αρχές Οκτωβρίου όταν ο 19χρονος δράστης την έριξε στο οδόστρωμα και την έσερνε για να αρπάξει την τσάντα. Όμως, λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών. Κατά την απολογία του, που αποκάλυψε ο «Ταχυδρόμος», αποκαλύφθηκε ότι είχε παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης για έξι μήνες με την πίεση των γονέων του, αλλά το εγκατέλειψε μετά τη ληστεία.

Η συμπονετική γριούλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη για να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία κι έτσι ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, αλλά και την υποχρέωση να δίνει δύο φορές τον μήνα το παρών στην Ασφάλεια και να συνεχίσει να παρακολουθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ