Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της αιματηρής ένοπλης ληστείας στη Θεσσαλονίκη έρχεται στη δημοσιότητα - Οι κινήσεις του δράστη

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του φονικού σε ψιλικατζίδικο, στην Τούμπα, όπου σκοτώθηκε ο 44χρονος υπάλληλος, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο 27χρονος ληστής, αλβανικής καταγωγής, φορώντας μαύρα ρουχα, μπουφάν με κουκούλα, χειρουργική μάσκα και κρατώντας, παράλληλα, στρώμα αφρολέξ, μπαίνει στο μίνι μάρκετ.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο 44χρονος Μάριος ήταν ανυποψίαστος. Κοίταξε, όπως φαίνεται στο βίντεο του Star, τον δράστη κι αμέσως ο τελευταίος έστρεψε το όπλο του κατά του άτυχου υπαλλήλου.

Ο 44χρονος σήκωσε, λίγο αργότερα, τα χέρια ψηλά, σαν να προσπαθούσε να ηρεμήσει τον δράστη.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο αδίστακτος δράστης κρατώντας όπλο αδειάζει το ταμείο, ενώ έχει την πληροφορία πως υπάρχουν και άλλα λεφτά και αρχίζει να ρωτά επίμονα τον υπάλληλο.

Τότε ο Μάριος επιχειρεί να αφοπλίσει δύο φορές τον δράστη. Στην προσπάθειά του να του πάρει το όπλο, αρχίζει και παλεύει σώμα με σώμα με τον δράστη.

Ο κακοποιός τού έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Δακτυλικό αποτύπωμα «πρόδωσε» τον συνεργό

Ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε μια σακούλα στο ψιλικατζίδικο οδήγησε τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 35χρονου συνεργού του δολοφόνου του υπαλλήλου του καταστήματος. Ο Έλληνας συνεργός την ώρα της ληστείας εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου και διέφυγε μαζί με το δράστη αμέσως μετά την επίθεση στον άτυχο Μάριο. Ο 27χρονος δράστης, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τη σύλληψη του συνεργού του, ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν καταλάθος κι ότι χρειαζόταν χρήματα. Στην κηδεία του 44χρονου υπαλλήλου, τα λόγια της μητέρας του ράγισαν καρδιές. Όπως έλεγε κλαίγοντας, μετά τον άντρα της έχασε και το παιδί της, τον μοναδικό δικό της άνθρωπο που της είχε απομείνει στον κόσμο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ