Κυριακή 7 Μαρτίου 2021
x

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΗΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(VID)

Ο 20χρονος δίνει για δεύτερη φορά δίνει μάχη με τον καρκίνο και τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Γερμανία. Δείτε το βίντεο.

Βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ την επιχείρηση κατεπείγουσας αεροδιακομιδής  του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας, δημοσίευσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο 20χρονος δίνει για δεύτερη φορά δίνει μάχη με τον καρκίνο και τις  προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία πρωτονίων.

Η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» και με την υποστήριξη του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια και οι φίλοι του Ηλία απηύθυναν νέα έκκληση για οικονομική βοήθεια. Τα έξοδα είναι πολλά και ανέρχονται στις 60.000 ευρώ. Με τη βοήθεια πολιτών η οικογένεια έχει συγκεντρώσει μονο τις 30.000 ευρώ.

Διαβάστε: Νέα έκκληση για βοήθεια στον 20χρονο Ηλία - Δίνει μάχη με τον καρκίνο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα στάθηκε δίπλα στον Ηλία και την οικογένειά του, στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή, μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής κινητοποίησης του συνόλου του μηχανισμού του Οργανισμού αλλά και όλων των εμπλεκομένων.

«Ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική διαδρομή για όλους μας, καθώς νιώσαμε το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύει ο Ηλίας και η οικογένειά του και το θάρρος, με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή τη μάχη. Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και της συνεργασίας αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι αν ενωθούμε όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη το Γραφείο του Πρωθυπουργού και για την επιτυχή ολοκλήρωση της διακομιδής με ασφάλεια καθώς και τις ένοπλες δυνάμεις που διέθεσαν ένα αεροσκάφος τύπου C27 και το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ. Η σκέψη και αγάπη όλων μας είναι δίπλα στον Ηλία. Ευχόμαστε από καρδιάς να επιστρέψει σύντομα υγιής στο σπίτι του με την οικογένειά του!», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ