Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
x

ΒΙΚΟΣ: ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ GULFOOD

Η Εταιρεία ΒΙΚΟΣ «ισχυροποιεί την εξαγωγική της δραστηριότητα» και συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Gulfood, με τα προϊόντα της.

Στην επετειακή 25η διοργάνωση της Gulfood, «με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη», συμμετέχει η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος.

Από τις 16 έως και τις 20 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο World Trade Center, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, όπως ανακοίνωσε, «αντιπροσωπεύοντας την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την καινοτομία του ελληνικού επιχειρείν υποδέχεται στο περίπτερό της καταναλωτές και ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο».

«Το όραμα, η ψυχή αλλά και η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας ταξιδεύουν μέχρι το Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για να δώσουν δυναμικό «παρών» ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Με γνώμονα την εξωστρέφεια και το άνοιγμα σε νέες αγορές, ενισχύει την εξαγωγική της ισχύ, συμμετέχοντας σταθερά στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις και αποδεικνύοντας παράλληλα, πως η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων της ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα», αναφέρεται στην ενημέρωση της εταιρείας, που καταλήγει:

«Με σταθερές κινήσεις και στρατηγικές επενδύσεις, η εταιρεία ισχυροποιεί την εξαγωγική δραστηριότητά της, προβάλλοντας την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της σε διεθνείς καταναλωτές και επαγγελματίες της παγκόσμιας αγοράς. Η προϊοντική γκάμα της ΒΙΚΟΣ διακρίνεται για την πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία σύσταση και την αξεπέραστη γεύση της, την μοναδικότητά αλλά και την ανωτερότητά της. Άλλωστε, η υπεροχή είναι στη φύση της!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ