Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΒΕΡΟΙΑ: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ

Ο νεαρός, ηλικίας περίπου 15 με 17 ετών εγκλωβίστηκε στις όχθες του ποταμού, σε σημείο ανάμεσα στη Γέφυρα του Προμηθέα και της Γέφυρας του Καραχμέτ.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού αγοριού το μεσημέρι της Τρίτης, το οποίο εγκλωβίστηκε στον Τριπόταμο, στη Βέροια.

Σύμφωνα με τον veriotis.gr, ο νεαρός ηλικίας περίπου 15 με 17 ετών εγκλωβίστηκε στις όχθες του ποταμού, σε σημείο ανάμεσα στη Γέφυρα του Προμηθέα και της Γέφυρας του Καραχμέτ.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, με 11 άνδρες και 5 οχήματα και επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό του, καθώς το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και τα νερά ιδιαίτερα ορμητικά.

Το νεαρό αγόρι είχε εγκλωβιστεί στην εσοχή ενός βράχου.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον μεταφέρουν στην απέναντι όχθη με τη χρήση σκάλας και να τον απεγκλωβίσουν με επιτυχία λίγη ώρα αργότερα.

Ο νεαρός, εμφανώς σοκαρισμένος, παγωμένος αλλά καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πτώση του νεαρού από τη γέφυρα, εν τέλει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr και τα όσα έγιναν γνωστά λίγο αργότερα, ο νεαρός κατέληξε στο νερό έπειτα από απροσεξία κατά τον περίπατο με δύο φίλους του στις όχθες του Τριποτάμου, οι οποίοι και κάλεσαν την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ