Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ NOVARTIS: Η ΠΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ 45ΕΤΙΑΣ

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτιμά πως θα υπάρξουν καταιγιστικές αποκαλύψεις όταν αρχίσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική επιτροπή.

«Η υπόθεση Novartis ως δήθεν πολιτικό σκάνδαλο είναι η μεγαλύτερη και πιο πρόχειρη σκευωρία των τελευταίων 45 ετών», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε:

«Το έγγραφο που αποκάλυψε η Ιωάννα Μάνδρου στην “Καθημερινή” επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτό που όλοι είχαν καταλάβει. Οι μάρτυρες ήσαν εξαρχής παντελώς αναξιόπιστοι. Παρανόμως εξετάστηκαν και παρανόμως “προστατεύθηκαν” για να προσδώσουν άρωμα μυστηρίου και να αποφύγουν όχι μόνο την αντεξέταση αλλά και τις ευθύνες τους. Οι κανόνες της ποινικής δικονομίας και οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου παραβιάστηκαν όμως όχι μόνο στο επίπεδο της εισαγγελίας διαφθοράς αλλά και σε υψηλότερα επίπεδα. Το είχα τονίσει από τον Φεβρουάριο του 2018. Η υπόθεση Novartis ως δήθεν πολιτικό σκάνδαλο είναι η μεγαλύτερη και πιο πρόχειρη σκευωρία των τελευταίων 45 ετών. Μόλις αρχίσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική επιτροπή οι αποκαλύψεις εκτιμώ ότι θα είναι καταιγιστικές».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ