Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΗ ΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου βαίνει συνεχώς βελτιούμενη.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου εξέδωσε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου βαίνει συνεχώς βελτιούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι Αρχιεπίσκοπος εισήχθη πριν από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ήπια συμπτώματα, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ξεκαθαρίζεται από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ύστερα από σχετικές δηλώσεις, στον Αρχιεπίσκοπο ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που ισχύουν για κάθε ασθενή με κορωνοϊό. «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική», τόνισε χθες η Αναστασία Κοτανίδου, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

«Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», συμπλήρωσε η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», συνομιλώντας με δημοσιογράφους και απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανάρτηση στο twitter του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Αρχιεπίσκοπο αναφέρθηκε σε ειδική θεραπεία από την Αμερική για 90χρονο.

Ερωτηθείσα σχετικά με την διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», υποστήριξε πως «εμείς στο νοσοκομείο έχουμε ελεύθερα κρεβάτια. Μάλιστα χθες δεν πήραμε καμία εισαγωγή».
Ο Διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος ήταν σαφής , ξεκαθαρίζοντας: «Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ