Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ - ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ (VID)

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 έδωσε σήμερα το «παρών» στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον λαό της Ουκρανίας αλλά και σε κάθε λαό που πολιορκείται έστειλε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος και έδωσε το παρών στην αντιπολεμική συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βαρουφάκης καταδίκασε, παράλληλα, τη στάση της Δύσης, λέγοντας πως επιδεικνύει απίστευτη αμετροέπεια και παρανοϊκό παροξυσμό. «Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε κάθε λαό που δέχεται εισβολή, όπως η Ουκρανία, η Παλαιστίνη και Υεμένη. Έχουμε, όμως, τρομοκρατηθεί με την απίστευτη αμετροέπεια και τον παρανοϊκό παροξυσμό της Δύσης».

«Βλέπουμε από τη μία πλευρά έναν εγκληματία πολέμου, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, και από την άλλην έναν άλλον που είναι έτοιμος να θυσιάσει κάθε Ουκρανή και Ουκρανό για να προωθήσει το υγροποιημένο αέριο του Τέξας, τα οπλικά συστήματα του στρατιωτικού βιομηχανικού κατεστημένου», υποστηρίζει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

«Μέσα σε όλην αυτήν την παράκρουση έχουμε τη μουσική και τους μουσικούς της Βόρειας Ελλάδας. Νιώθουμε λιγότερο μόνοι και λιγότερο περικυκλωμένοι από τα τεκταινόμενα», κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ