Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
x

UEFA: ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εμφανίζεται προβληματισμένη με το ιατρικό πρωτόκολλο της Serie A και στρέφεται περισσότερο προς αυτό της Γερμανίας.

Aποφασισμένη να δώσει σε μεμονωμένες ομοσπονδίες περισσότερο χρόνο, πέραν του τελεσιγράφου της 25ης Μαΐου, για να καθορίσουν το σχεδιασμό τους για την επανεκκίνηση ή οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων είναι η UEFA.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», καταγράφοντας τις σκέψεις των κύκλων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, σημειώνοντας πως στις προθέσεις της είναι η παράταση της προθεσμίας, ενώ τονίζεται ότι είναι αρνητική στις πέντε αλλαγές που εμπνεύστηκε η FIFA και ο προσανατολισμός είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις να συνεχιστούν από τις 6 Αυγούστου. 

Πάντως στην UEFA, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι μάλλον προβληματισμένοι σχετικά με το ιταλικό ιατρικό πρωτόκολλο και υπογραμμίζεται ότι το πρωτόκολλο UEFA, θα μοιάζει περισσότερο με το γερμανικό, το οποίο προβλέπει μεμονωμένες καραντίνες, από αυτό του ιταλικού, που μιλάει για συνολική απομόνωση, μιας και ο στόχος είναι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ