Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΕΙΣΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Θα διδάξουμε στα προσφυγόπουλα ντότζο τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τα κόπρανα του Χίτλερ,υπογραμμίζει το «κυανόλευκο» τμήμα

Την απόφαση των γονέων του Δήμου Ωραοκάστρου καυτηρίασε με ανακοίνωσή του, το τμήμα Τζούντο του Ηρακλή αποκαλώντας τους «βρωμερά σκουλήκια» που το παίζουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Παράλληλα το τμήμα τονίζει πως θα διδάξει στα προσφυγόπουλα το άθλημα, τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας και την μνήμη του Παύλου Φύσσα «που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανολεύκων»:

«ΓABΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα»Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922 «Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων.

Eπικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Θεσσαλονίκη 14-9-2016 Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.
Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.

Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων, σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας, τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ