Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως η κυβέρνηση «εμφανίζεται ως τροπαιούχος, άρα οφείλουμε τη ζωή μας σε εσάς, να σας ανάψουμε και κανα κερί...»

Ευθύνες στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι με «εξώφθαλμα προκλητικό τρόπο» προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις θυσίες των πολιτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας επέρριψε ο Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του στη Βουλή.

Απαντώντας στη δευτερολογία του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλες αυτές τις μέρες της υγειονομικής κρίσης, αλλά «εμφανίζεται ως τροπαιούχος, άρα οφείλουμε τη ζωή μας σε εσάς, να σας ανάψουμε και κανα κερί...».

«Το ένα δέκατο της υπευθυνότητάς μας να δείχνατε, η χώρα θα ήταν σε καλύτερη θέση» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες της για την περίοδο της ύφεσης, αλλά και πιο πριν.

Σε σχέση με τα οικονομικά μέτρα, ανέφερε πως «δεν ακούσαμε κάτι που να μας κάνει πιο αισιόδοξους, τίποτα συγκεκριμένο. Είπατε απλά ότι η ύφεση θα είναι μεγάλη, αλλά ως πρωθυπουργός οφείλατε να πείτε πόση θα είναι αυτή η ύφεση και να πάρετε μέτρα για αυτήν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ