Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως συνεχίζουμε τον αγώνα για μία κυβέρνηση που δεν θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για μία κυβέρνηση που δεν θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα και την κοινωνική ισότητα αντίθετη στην ανθρώπινη φύση» αναφέρει σε ανάρτησή του για την Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Πρωτομαγιά 2022

»Θυμόμαστε. Τιμούμε. Συνεχίζουμε.

»Θυμόμαστε τους αγώνες της εργατικής τάξης για τη χειραφέτησή της. Για μια κοινωνία δικαιοσύνης, στην οποία ο άνθρωπος θα είναι πάνω από τα κέρδη. Για τον σοσιαλισμό ως απάντηση στη βαρβαρότητα.

»Τιμούμε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή. Τους διακόσιους της Καισαριανής, τους νεκρούς της Θεσσαλονίκης του '36, όλους όσοι έδωσαν με το αίμα τους υπόσταση στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης.

»Συνεχίζουμε τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα και την κοινωνική ισότητα αντίθετη στην ανθρώπινη φύση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ