Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ: ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

«Αγωνιστικά τα πράγματα είναι απλά για εμάς, ήρθε η ώρα για αποδείξεις στο παρκέ», ανέφερε ο έμπειρος φόργουορντ του Ηφαίστου Λήμνου.

Μονόδρομος αποτελεί η υπόθεση νίκη κόντρα στον Άρη για τον Ήφαιστο Λήμνου, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο έμπειρος φόργουορντ των νησιωτών:

«Υπέροχο να είσαι δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη

Καλησπέρα σε όλους,

Μετράμε αντίστροφα για τον πρώτο μας τελικό, έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα τελευταία αποτελέσματα για εμάς, το παιχνίδι με τον Άρη. Πριν από αυτό όμως, θέλω να σταθώ σε κάτι που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία. Η ομάδα είναι δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη κάτι το οποίο είναι υπέροχο και πολύ σημαντικό.

Ο Ήφαιστος Λήμνου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και για το λόγο αυτό αντιπροσωπεία της ομάδας μας συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία. Θα είναι καλό μέχρι το Σάββατο (16/11) στις 14:00, όσοι περισσότεροι μπορούν κι έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, ώστε να γίνουν εθελοντές αιμοδότες!

Στη συνέχεια τους περιμένουμε όλους στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς". Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στον Άρη, για να τους κάνουμε χαρούμενους. Αγωνιστικά τα πράγματα είναι απλά για εμάς, πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία.

Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα της άμυνας, που είχαμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με το Περιστέρι και στην επίθεση να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, κάνοντας σωστά όσα έχουμε δουλέψει έως τώρα. Ήρθε η ώρα γι’ αποδείξεις στο παρκέ...».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ