Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΟΓΩ «ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ»

Λόγω έντονης καταιγίδας στο Ηράκλειο το αεροσκάφος προερχόμενο για Αθήνα δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Η «Βικτόρια» έστειλε αεροσκάφος από το Ηράκλειο στα Χανιά, το οποίο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο «Νίκος Καζαντζάκης» και τελικά κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα, η έντονη καταιγίδα που επικρατούσε την ώρα της άφιξης του αεροπλάνου στην περιοχή του αεροδρόμιου Ηρακλείου, οδήγησε τον κυβερνήτη του σκάφους με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών, στην απόφαση να οδηγήσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όπου οι συνθήκες ήταν σαφώς καλύτερες στην περιοχή του αεροδρόμιου και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Όλοι οι επιβάτες αν και ταλαιπωρημένοι είναι καλά και αναμένουν την απόφαση για πιθανή μεταφορά τους οδικώς στο Ηράκλειο ή τη συνέχιση του δρομολογίου, αεροπορικώς προς το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Όπως ανέφερε στο neakriti ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου «οι καιρικές συνθήκες κρίθηκαν επικίνδυνες για την προσγείωση της πτήσης στο Ηρακλείο».

Όπως ενημερωθήκαμε από επιβάτες της πτήσης είναι ταλαιπωρημένοι και αναμένουν με αγωνία την απόφαση για να φτάσουν στο Ηράκλειο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ