Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΥΠΑ ΒΑΘΟΥΣ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΦΩΤΟ+VID)

Τι λέει στη Voria.gr επαγγελματίας της περιοχής - Τι προκάλεσε την καθίζηση της ασφάλτου - Η τρύπα σφραγίστηκε προσωρινή με ειδική λαμαρίνα και πίσσα

Μια μεγάλη τρύπα στην άσφαλτο, βάθους 1,5 μέτρου, άνοιξε χθες βράδυ επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, τον κεντρικότερο δρόμο της Άνω Τούμπας, εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος, έπειτα από το σπάσιμο αγωγού αποχέτευσης.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr επαγγελματίας της περιοχής, η καθίζηση είχε ξεκινήσει ήδη από χθες. «Το οδόστρωμα άρχισε να υποχωρεί σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εντελώς το βράδυ», λέει ο ίδιος. Μάλιστα, οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν το πρόβλημα ήταν οι διανομείς φαγητού, που, σύμφωνα με τον ίδιο, ενημέρωσαν σχετικά τους αρμοδίους, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο ατύχημα.

Η καθίζηση δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία, αλλά προκλήθηκε από το σπάσιμο αγωγού αποχέτευσης της ΕΥΑΘ.

Επί τόπου από το πρωί βρέθηκαν συνεργεία του εργολάβου της Εταιρείας που σφράγισαν προσωρινά την τρύπα με επίστρωση λαμαρίνας και πίσσα, ώστε να παραδοθεί στην κυκλοφορία το ρεύμα προς το κέντρο της πόλης, αλλά και αστυνομικοί για τη ρύθμισή της. Λίγο πριν τις 9:00 ολοκληρώθηκε η μερική αποκατάσταση και η κίνηση των οχημάτων, πλέον, διεξάγεται κανονικά.

Αμέσως μετά το τέλος των απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης του κατεστραμμένου αγωγού θα ακολουθήσει η απαραίτητη ασφαλτόστρωση.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ