Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ένας εκ των συλληφθέντων αφαίρεσε συνολικά 61 μπαταρίες οχημάτων, καθώς και ποσότητα πετρελαίου συνολικής αξίας 4.200 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων 16 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα και συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 47 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, βρέθηκαν επτά δοχεία, από τα οποία τα έξι περιείχαν ποσότητα πετρελαίου, καθώς και δύο μπαταρίες οχήματος. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος λίγη ώρα πριν είχε αφαιρέσει από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο τα προαναφερόμενα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος απο τις 09-12-2019 έως και χθες 25-01-2020 διέπραξε ακόμη 15 κλοπές στα Τρίκαλα, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά 61 μπαταρίες οχημάτων, καθώς και ποσότητα πετρελαίου συνολικής αξίας 4.200 ευρώ.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος διέθεσε προς πώληση μέρος των αφαιρεθέντων αντικείμενων στον 51χρονο, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε έρευνα που διενεργήθηκε σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων ιδιοκτησίας του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ