Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ FLY OVER ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Τριήμερο στη Θεσσαλονίκη για την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών - Το fly over της περιφερειακής στο επίκεντρο, έλεγχος της πορείας του μετρό

 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί από αύριο και για τρεις μέρες η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.

Πρώτος αύριο και μεθαύριο θα βρίσκεται στην πόλη για τα σημαντικά πρότζεκτ που τρέχει το υπουργείο, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης θα επισκεφτεί αύριο την περιφερειακή οδό, στο τμήμα όπου σχεδιάζεται να γίνει το fly over. Εκεί μάλιστα θα προχωρήσει και σε δηλώσεις για την εξέλιξη του έργου αναβάθμισης της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, ύψους περίπου 350 εκατ. ευρώ, το οποίο σύντομα αναμένεται να πάρει σύντομα το πράσινο φως από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Έτσι θα είναι η περιφερειακή με flyover και σήραγγες

Επίσης, αύριο και την Τετάρτη, ο κ. Καραγιάννης θα έχει συσκέψεις και συναντήσεις με την «Εγνατία Οδός ΑΕ» και με το ΙΤΣΑΚ, ενώ θα επισκεφτεί και τη διοίκηση του μετρό, προκειμένου να εξετάσει την πορεία των εργασιών.

Την Πέμπτη θα έρθει στην πόλη ο υπουργός, Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να εξετάσει την πορεία όλων των έργων υποδομής, που είναι σε εξέλιξη, με έμφαση την υπερυψωμένη γέφυρα στην περιφερειακή οδό και το μετρό της Θεσσαλονίκης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ