Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: ΒΑΡΙΑ Η ΠΑΝΩΠΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «η ελληνική πλευρά σαφέστατα τοποθετήθηκε υπέρ της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε.».

Ως «τη μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων πολλών δεκαετιών στην πολιτική ζωή της χώρας» χαρακτήρισε ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης τη μεταστροφή της ΝΔ στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Ενημέρωση» .

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «Η ελληνική πλευρά σαφέστατα τοποθετήθηκε υπέρ της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. Ήταν αυτό που χρησιμοποιούσαν ως μοχλό πίεσης, ήταν αυτός ο σανός, το άχυρο που «τάιζαν» στους πολίτες, όσοι τους πίστεψαν και τώρα καταλαβαίνουν ότι η κοροϊδία, ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση είναι χωρίς όριο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ότι αυτοί που παρουσιάζονταν ως τα «λιοντάρια της Αμφιπόλεως» ξεπέζεψαν γιατί ήταν βαριά η πανωπλία και επομένως συντάχθηκαν με τα δεδομένα και της συμφωνίας και της ευρωπαϊκής οικογένειας», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ