Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος στη δημόσια προσφορά για έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 500 εκατ. ευρώ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ

Τη στήριξή της στις ελληνικές επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή της ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος, στη Δημόσια Προσφορά για την Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €500 εκατ. της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και την εισαγωγή των ομολογιών στην Κατηγορία τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών επιβεβαιώνει η Τράπεζα Πειραιώς, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Η ομολογιακή έκδοση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, προσθέτει, κατέγραψε υψηλή ζήτηση από πλευράς επενδυτών και αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μέγεθος έκδοση του ελληνικού χρηματιστηρίου έχει δε ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στην εγχώρια κεφαλαιαγορά μετά την εκδήλωση της πανδημίας του Covid-19.

Η συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στην έκδοση ομολογιακού δανείου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποτυπώνει τον ηγετικό ρόλο της Τράπεζας στην αγορά εταιρικών ομολόγων του Χ.Α, σημειώνει η Τράπεζα. Ο Όμιλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στην παρούσα, δύσκολη συγκυρία, ολοκλήρωσε μια έκδοση μεγάλου ύψους, συγκεντρώνοντας σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Η Τράπεζα Πειραιώς συνέβαλε καίρια στην επιτυχία αυτή, στο πλαίσιο της συνεπούς και σταθερής δέσμευσής της για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό της, καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ