Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΤΡΑΜΠ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ISIS

Όλος ο κόσμος θέλει να έρθει. Οι δικτάτορες, εντάξει, ελάτε, όσο αυτό είναι καλό για τις ΗΠΑ» υπογράμμισε γελώντας ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά την εξουδετέρωση του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό πως οι Αμερικανοί έχουν μάθει, πλέον, που βρίσκεται και ο νέος ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους.

Στη διάρκεια ομιλίας του στο Business Club της Νέας Υόρκης, ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού υπενθύμισε πως χάρη στις ενέργειες της κυβέρνησής του, είναι, πλέον, νεκροί τόσο ο αλ Μπαγκντάντι, όσο και ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ISIS, αλ Μουχατσίρ, τόνισε πως γνωρίζει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και ο νέος ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Μαντέψτε... Τα μάτια βρίσκονται πάνω και στον τρίτο της παρέας. Ο τρίτος έχει πρόβλημα, καθώς γνωρίζουμε που βρίσκεται. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, για να μην έχουμε άλλα προβλήματα» σημείωσε αρχικά ο Τραμπ και συνέχισε: «Η κυριαρχία τρόμου του Μπαγκντάντι έχει τελειώσει και οι εχθροί μας είναι πλέον φοβισμένοι. Αυτοί που απειλούν τους ανθρώπους μας, δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στον αμερικανικό στρατό».

Ο Τραμπ δεν έκανε κάποια ονομαστική αναφορά στο νέο ηγέτη του ISIS, για τον οποίο η ίδια η οργάνωση είχε σημείωσε πριν μερικές εβδομάδες πως πρόκειται για τον Αμπού Ιμπραχίμ αλ Χασίμι αλ Κουράσι, μεταδίδει το protothema.gr.

«Ελάτε», είναι καλό για την οικονομία, διεμήνυσε ο Τραμπ στους δικτάτορες

Πέρα από την κουβέντα για τον ISIS, ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε κατηγορηματικά, τη βούλησή του να συζητάει με όλον τον κόσμο, περιλαμβανομένων των δικτατόρων, εάν αυτό θα μπορούσε να είναι επωφελές για την αμερικανική οικονομία.

«Όλοι επιστρέφουν στις ΗΠΑ. Είναι πολύ απλό: θέλουν να βρίσκονται εδώ όπου συμβαίνουν όλα» είπε. «Συναντώ ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο: βασιλιάδες, βασίλισσες, πρωθυπουργούς, προέδρους και δικτάτορες, τους συναντώ όλους».

«Όλος ο κόσμος θέλει να έρθει. Οι δικτάτορες, εντάξει, ελάτε, όσο αυτό είναι καλό για τις ΗΠΑ» υπογράμμισε γελώντας, διαβεβαιώνοντας ότι όλοι οι συνομιλητές του τον συγχαίρουν για τα οικονομικά αποτελέσματά του.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ