Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 18ΧΡΟΝΗ

Η βλάβη που παρουσίασε το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 18χρονη με μια φίλη της επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας αποδείχθηκε μοιραία.

Μια κοπέλα 18 ετών έχασε τη ζωή της σήμερα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας στο ύψος των Γεωργανάδων, στο ρεύμα προς τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η 18χρονη επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με μια φίλη της και κινούνταν επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας. Το δίκυκλο παρουσίασε βλάβη και οι δυο γυναίκες μετέφεραν το όχημα σε επιχείρηση που λειτουργεί ένθεν της εθνικής οδού. Η βλάβη φαίνεται πως αποκαταστάθηκε και λίγο αργότερα οι δύο γυναίκες πήραν το δρόμο για τα Τρίκαλα.

Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα στην εθνικό οδό Τρικάλων – Λάρισας στη θέση Ασβεσταριά του Πετρωτού στην στροφή, το δίκυκλο παρουσίασε εκ νέου βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι δυο γυναίκες κατέβηκαν από το δίκυκλο με σκοπό να το μετακινήσουν. Την στιγμή εκείνη διερχόμενο όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε ιδιαίτερα σοβαρά την νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ