Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι εφημερίδες Yeni Safak και Sabah στρέφονται κατά της χώρας μας για την τιμωρία που επιβλήθηκε από Ολυμπιακό - ΑΕΚ στους δύο Τούρκους χαντμπολίστες.

Αντιδράσεις προκάλεσαν στην Τουρκία οι καμπάνες που έριξαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στους Ντουρμούς Αλί Τινκίρ και Γιουνούς Οζμουσούλ.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak» κάνει λόγο για σκάνδαλο επειδή ακυρώθηκαν τα συμβόλαια των δύο διεθνών αθλητών του χάντμπολ που χαιρέτησαν στρατιωτικά σε αγώνα της εθνικής τους ομάδας.

Επίσης η «Sabah» σχολιάζει με προκλητικό το συγκεκριμένο θέμα: «Αχώνευτος γείτονας. Τους πείραξε ο στρατιωτικός χαιρετισμός».

Στην τιμωρία των Τούρκων αθλητών απο τις ελληνικές ομάδες αναφέρθηκε και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας πως: «Αυτοί είναι τόσο ανήμποροι που φοβούνται τους αθλητές μας που χαιρετούν στρατιωτικά λόγω της επιχείρησης Πηγή της Ειρήνης», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας χαιρέτησε ξανά στρατιωτικά ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του και συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν θα διακόψουμε τον χαιρετισμό μας. Θα χαιρετάμε όλους τους φαντάρους μας».

Τέλος υπενθυμίζεται οτι ο Ολυμπιακός έλυσε το συμβόλαιο με τον 25χρονο ίντερ Ντουρμούς Αλι Τινκίρ ενώ η ΑΕΚ διέκοψε για τρεις μήνες το συμβόλαιο του 30χρονο τερματοφύλακα Γιουνούς Οζμουσούλ.

Πηγή: Metrosport
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ