Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
x

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ 30ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΥΣΙΟ-ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας - τοποθέτησης νέων στηθαίων θα πραγματοποιηθούν επί της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά

Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας - τοποθέτησης νέων στηθαίων επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” στο ύψος της αερογέφυρας Ρυσίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 01/03/2021 έως και την Παρασκευή 05/03/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ