Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

«ΤΟΠΟΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΚΡΑΣΙΟΥ» ΣΤΟ 7Ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

Εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας στις 19 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca, από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με θέμα «Τοποποικιλίες και στυλ κρασιού» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca.

Η δράση που εντάσσεται στο πρόγραμμα του 7ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, αποτελεί μέρος της κεντρικής εκδήλωσης γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων «Τα ΒορΟινά» των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτούς οίνους που καλλιεργούνται στον Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα και στυλ κρασιών που αναδεικνύουν τις ποικιλίες και τον τόπο προέλευσής τους.  Τα  12 κρασιά που θα ξεχωρίσουν στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνδυαστούν με ποντιακά τυριά «Ραγιάν» και αρτοποιήματα «Κουκουμέρια». Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Γαλανός και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310 281617 και 2310 281632, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wineroads.gr και στο www.voroina.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ