Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών Noesis

Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί το Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης του.

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis φιλοδοξώντας να ενισχύσει τον ρόλο του ως τον μοναδικό θεσμό που συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και με δωρεάν είσοδο.

Η πρωτοφανής προσέλευση κόσμου στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που ξεπέρασε τα 3.000 άτομα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη οργανωτική επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης.

Το 1ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis. Στο 1ο Φεστιβάλ παρούσες ήταν οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις παραστάσεις τους και καθήλωσαν γονείς και παιδιά.

Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ