Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΟ WWW.SKLAVENITIS.GR ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι παραδόσεις είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30 ευρώ και πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης καλύπτει ήδη το sklavenitis.gr με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές της περιοχής έναν ακόμη τρόπο online παραγγελίας βασικών αγαθών.Μέσω του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερους από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, να επιλέξουν τα προϊόντα που χρειάζονται και να τα παραλάβουν στον χώρο τους, σε ημέρες και ώρες που τους εξυπηρετούν.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, διαθέτοντας όλους τους τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Σημειώνεται πως για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Εταιρεία προχώρησε σε προσλήψεις νέων εργαζομένων και στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία.
    
Εστιάζοντας στην παροχή αρίστης εξυπηρέτησης τόσο στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket όσο και στα φυσικά καταστήματα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρει σταθερά μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, με στόχο να κάνει την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών καλύτερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ