Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα ισπανικά είναι πλέον η έβδομη γλώσσα που «μιλάει» από την περασμένη εβδομάδα το επίσημο portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Τα ισπανικά είναι πλέον η έβδομη κατά σειρά γλώσσα που «μιλάει» από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη, μέσω της ιστοσελίδας www.thessaloniki.travel του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

H μετάφραση του portal στα ισπανικά έγινε σε συνεργασία με τη Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας (FACULTAD DE TRAADUCCION E INTERPRETACION) του πανεπιστημίου της Γρανάδας (UNIVERSIDAD DE GRANADA).

Μέχρι τώρα το επίσημο portal του ΟΤΘ «μιλούσε» στους επισκέπτες του στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά, γερμανικά, ιταλικά, κινέζικα.

Επισήμως πλέον προστέθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και προσφέρεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου το ηλεκτρονικό τουριστικό πανόραμα της Θεσσαλονίκης και της γύρω περιοχής και στην ισπανική γλώσσα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε όλη τη Θεσσαλονίκη και στους καθημερινούς της ρυθμούς, να γνωρίσουν την πόλη και τις ομορφιές της, τα μνημεία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της, να ακολουθήσουν τις ιστορικές της διαδρομές, να μάθουν για την εκπαίδευση, να αντλήσουν πληροφορίες για τα φεστιβάλ και τους χώρους διασκέδασης, για τα συνέδρια, τις εκθέσεις, τα ξενοδοχεία, τις μετακινήσεις και να αντιληφθούν τι εστί «Many Stories, One Heart».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ