Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΑΡΣΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

Με τη στήριξη της κοινωνίας ο ξενώνας της ΑΡΣΙΣ κατάφερε να μείνει ανοιχτός - Τι μπορείτε να κάνετε για να ενισχυθεί η προσπάθεια

Την ευγνωμοσύνη τους προς όλους όσοι έχουν στηρίξει το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ με όποια μέσα διέθεταν προκειμένου να μην κλείσει ο ξενώνας και να συνεχίζει να φροντίζει παιδιά και εφήβους που έχουν ανάγκη εκφράζουν οι άνθρωποι πίσω από το Σπίτι.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση αριθμούν τους τρόπους μπορεί κανείς να ενισχύσει τον ξενώνα για να μην βρεθεί ξανά στον κίνδυνο του κλεισίματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εκκλήσεις μας για υποστήριξη βρήκαν ανταπόκριση και “Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ”, ο ξενώνας για παιδιά και εφήβους σε κίνδυνο, θα συνεχίσει να λειτουργεί χάρη στην άμεση ανταπόκριση πολιτών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ιδιωτών χορηγών, επιχειρήσεων, οργανισμών, συλλόγων και σωματείων.

Η πολύτιμη και ουσιαστική συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων και οι προσφορές τους σε είδη, υπηρεσίες, χρήματα και χρόνο κάλυψαν τις ανάγκες του ξενώνα που λειτουργεί από το 2007 και επί δεκατρία χρόνια έχει σταθεί δίπλα σε περισσότερα από 300 παιδιά και εφήβους σε κίνδυνο, με συνέπεια, υπευθυνότητα, σεβασμό, αξιοπρέπεια και κατανόηση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν υλικά και ηθικά, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, κατά τον οποίο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κλεισίματος του ξενώνα για παιδιά και εφήβους σε κίνδυνο.

Καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, καταφέραμε να διατηρήσουμε ανοιχτό το Σπίτι των παιδιών και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει εξασφαλιστεί από ιδιωτική χρηματοδότηση, η κάλυψη σημαντικού μέρους του κόστους λειτουργίας της δομής για έναν χρόνιο.

Η συγκινητική ανταπόκριση, η αγάπη και η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ευελπιστούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας και από κοινού να δημιουργούμε τις συνθήκες που αξίζουν στα παιδιά. Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο μας:

  • Με χρηματική δωρεά
  • Με δωρεά προϊόντων ή υπηρεσιών
  • Διοργανώνοντας μια εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυσή μας
  • Φιλοξενώντας ένα κουτί συλλογής χρημάτων
  • Προσφέροντας εθελοντική εργασία των εργαζομένων σας
  • Προσφέροντας εργασιακή απασχόληση στα ενήλικα παιδιά μας που βρίσκονται στο στάδιο αυτονόμησης.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ