Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ NOESIS

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να συνδυάσει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά και πολλά άλλα.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

To φεστιβάλ «φιλοδοξεί να ενισχύσει τον ρόλο του ως τον μοναδικό θεσμό που συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και με δωρεάν είσοδο».

«Η πρωτοφανής προσέλευση κόσμου στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που ξεπέρασε τα 3.000 άτομα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη οργανωτική επιτυχία της δεύτερης διοργάνωσης. Το 1ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis. Στο 1ο Φεστιβάλ παρούσες ήταν οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις παραστάσεις τους και καθήλωσαν γονείς και παιδιά» σημειώνει η διοργάνωση σε ανακοίνωσή της. 

Υπογραμμίζεται μάλιστα πως το 2ο παιδικό φεστιβάλ, όπως και το πρώτο, θα έχει φιλανθρωπική στόχευση.

«Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού"».

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ