Παρασκευή 10 Απριλίου 2020
x

ΤΟ CU AROUND ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BIG BANG APP!

Το ανανεωμένο CU Around προσκαλεί όλους τους CU συνδρομητές, μέσω του CU Big Bang App, να ανοιχτούν και να αναζητήσουν ολοκαίνουργιες εμπειρίες

Το CU Around, το πρόγραμμα ανταμοιβής που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων και να τους χαρίζει μοναδικά προνόμια μεταμορφώνεται σε μια πλατφόρμα μοναδικών εμπειριών και δημιουργεί έναν ολοκαίνουργιο κόσμο εξερεύνησης μέσα από το CU Big Bang App, ανακοίνωσε η Vodafone.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, το ανανεωμένο CU Around προσκαλεί όλους τους CU συνδρομητές, μέσω του CU Big Bang App να ανοιχτούν και να αναζητήσουν ολοκαίνουργιες εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή, όπως η ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια και η κατάδυση στον βυθό της θάλασσας. Παράλληλα, θα μπορούν να επωφεληθούν και από τις προσφορές που θα συνεχίσουν να τους φτιάχνουν τη μέρα όπως 1+1 καφές, burger και άλλα πολλά.

Για να ανακαλύψουν τον νέο αυτό κόσμο, οι CU συνδρομητές θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Big Bang App, και στη συνέχεια να επισκεφθούν ένα από τα φυσικά σημεία των καταστημάτων ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Simply Burgers, Odeon, Brothers in Law ή ένα από τα πλοία της Blue Star στο λιμάνι του Πειραιά και να παίξουν τη νέα πίστα του CU Big Bang App.

Σκανάροντας - μέσω του app - το λογότυπο του κάθε καταστήματος ή του πλοίου, θα ανοιχθούν σε ένα νέο κόσμο επαυξημένης πραγματικότητας, στον οποίο θα κληθούν να λύσουν ένα γρίφο. «Αν τα καταφέρουν, τους περιμένουν μοναδικές εμπειρίες ζωής και δώρα τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν απ’ ευθείας στο σημείο στο οποίο βρίσκονται!», επισημαίνει η Vodafone.

Αν είσαι CU, και δεν έχει ακόμα την εφαρμογή CU Big Bang, μπορείς να κατεβάσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vodafone.cu.cu_vr για Android και
https://apps.apple.com/cy/app/cu-big-bang/id1436709044 για iOS.

Ανακάλυψε περισσότερα στο: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/big-bang/cuaroundworlds
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ