Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σέρβος σέντερ φορ

Με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά τη μετεγγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, ευχαριστώντας την οικογένεια του Δικεφάλου και κυρίως τον κόσμο της ομάδας.

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά», αναφέρει ο πρώην, πλέον, σέντερ φορ του Δικεφάλου του Βορρά.

«Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ», προσθέτει:

«Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ