Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η Κουμουνδούρου υπαινίσσεται πως εάν ο πρωθυπουργός δεν αποπέμψει τον υπουργό Ανάπτυξης αυτό σημαίνει ότι «ταυτίζεται με τις αθλιότητές του».

Βαρύτατες αιχμές επεφύλασσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη απαντώντας στα λεγόμενα του τελευταίου περί χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη από φαρμακευτικές εταιρείες.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ζητεί την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη και τονίζει πως εάν ο πρωθυπουργός δεν «τον στείλει σπίτι του», τότε «ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.

Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.

Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ